Ubicació

Mollet del vallès, Vallès Oriental, Spain
Pg. Cesc Basc s/n Tel. 93.579.43.00

dilluns, 15 de juliol del 2013

Festa de Final de Curs 2012-13


Benvolgudes famílies,       



L'equip de l'escola bressol i l'AMPA volem convidar-vos a la Festa de Final de Curs que farem el divendres dia 19 de juliol. La festa començarà a les 17.30 i acabarà a les 20.30h.

Aquest any per celebrar el final de curs us volem proposar el següent:

17.30 Arribada de les famílies a l'escola*

17.45 Entrega de les orles de record als infants que marxen a P-3: Dofins, Taurons i Balenes

18.00 Espectacle d'animació infantil amb en Noè Rivas

18.45-20-30 Berenar-sopar: cada família haurà de portar el seu berenar-sopar + la beguda.

20.15 Recollida entre tots.

* El divendres dia 19 de juliol l'escola acabarà en el seu horari habitual a les 17.00. A partir de les 16.00 i fins les 17.00 teniu temps per venir a buscar el vostre fill/a.

La festa comença a les 17.30 és per aquest motiu que us demanem que aquesta mitja hora (de 17.00 a 17.30) no us quedeu a l'escola ja que, l'equip de l'escola i la Comissió de la festa organitzada per l'AMPA, necessita aquesta estona per acabar de preparar la festa.

Un cop acabi l'entrega d'orles de record als grups d'infants de 2-3 anys es farà l'espectacle d'animació infantil a càrrec de Noè Rivas.

Després farem el berenar-sopar, cada família haurà de portar el seu menjar i les seves begudes. Podeu porta-lo en bosses, neveres...En arribar a les 17.30 l'haureu de deixar a la sala gran de l'escola. És important que poseu el nom per evitar confusions.

No cal portar coberts, plats, tovallons ni gots. L'AMPA els comprarà.
Al pati d l'escola hi haurà taules i cadires (les organitzarem per aules) i un cop acabi l'espectacle cada família anirà a buscar el seu berenar-sopar i ens reunirem tots plegats per compartir un bona estona!

Les cadires seran iguals per a grans i petits, si alguna família vol portar un adaptador de cadira del seu fill/a pot fer-ho.

Necessitem voluntaris que formin part de la Comissió per l'organització de la festa. Si voleu participar-hi parleu amb l'equip de l'escola o l'AMPA. El mateix dia de la festa de 15 a 17h necessitarem voluntaris per muntar taules i cadires.

Per l'organització del berenar-sopar necessitem saber quanta gent serem, per aquest motiu apunteu-vos si hi participareu en el full que trobareu a la cartellera de l'aula del vostre fill/a.


                                                           Us hi esperem, 

                                                                         L'Equip de l'escola i l'AMPA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada