Ubicació

Mollet del vallès, Vallès Oriental, Spain
Pg. Cesc Basc s/n Tel. 93.579.43.00

dimarts, 9 de juliol del 2013

Propostes des d'Alemanya!

Durant els mesos de febrer al maig hem tingut una noia de pràctiques d’Alemanya a l’aula de Pops.  Ha participat en el dia a dia  a l’escola aprenent la nostra manera de treballar amb els infants i la nostra llengua. Per finalitzar la seva estada ha preparat dues propostes per portar a terme a l’aula.

La primera: És una audició de Dimitri B. Kabalevski.¸"QUI TÉ RAO?"; Ja treballada a l’aula. Però ella  ho ha portat a terme amb unes titelles artesanes fetes a mà,  (girafa Ramona i elefant Oscar).

La segona: Una proposta en petit grup. Consistia en la manipulació i experimentació d’un material portat del seu país: una cola semblant a la que nosaltres utilitzem per empaperar les parets; però amb la peculiaritat de que aquesta no es tòxica, i els nens podien manipular lliurament, experimentant totes les seves propietats. Finalment, va introduir diferents elements a la composició: pintura, sorra i pètals de flors.

Després de l’èxit de la segona proposta es va convidar a l’estudiant de pràctiques, Jasmin, a fer-la a una aula de dos anys: els dofins, donant també molts bons resultats.

El 30 de maig, la Jasmin marxa a Alemanya amb una motxilla plena d’experiències viscudes a l’escola; i amb l’estimació del tots nosaltres. Gràcies Jasmin!



              

                    

     








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada